Vasaros transferai ir gandai Liepos 20 d.

19:41 Unknown 0 Comments

    Mario Gotze lieka Bayern Munich klube. / (nuotr. Adam Pretty)
Bayern Munich saugas Mario Gotze patvirtino jog šią vasarą nepliks bavarų klubo. Saugas buvo siejamas su išvykimu į Turino Juventus klubą.

Chelsea žaidėjas  Natanas Ake gali atsidurti kitame Premier lygos klube. Žaidėją siekia išsinuomoti Newcastle, Leicester City ir Watford klubai. (Daily Mail)

Manchester united vis dar neatmeta galimybės jog išvykstanti Davida de Gea pakeistų 28 metų Argentinos rinktinės vartininkas  Sergio Romero jis šiuo metu yra laisvasis agentas. (Daily Mirror)

Buvęs Chesea žaidėjas Didier Drogba derasi su vienu iš MLS lygos klubu.

Aleksandras Mitrovičius už 13 mln. svarų sterlingų keliasi į Newcastle united klubą skelbia Sky Sports News. Žaidėjas jau atvyko atlikti medicininės patikros į Newcastle. Praėjusį sezoną Mitrovičius pelnė 23 įvarčius atstovaudamas Anderlecht klubą.

Į 29 metų Swansea City puolėją Michu taikosi trys La Liga klubai: Rayo Vallecano, Granada ir Deportivo La Coruna. (Marca)

Turino Juventus savo gretose norėtų matyti du Premier lygos žaidėjus. Tai Manchester City atakuojantį saugą Davidą Silva ir Chelsea žaidėją Juan Cuardrado. Bet tik tokių atvejų jeigu išvyks Arturo Vidalis ir Paulis Pogba. (The Times)

Dėl Valencia klubo centro gynėjo Nicolo Otamendi kovoje dvi Manchesterio ekipos City ir United. Pats žaidėjas išreiškė norą persikeltį žaisti i Manchesterį. Perėjimas turėtų įvyktį dar šią savaitę.

Derybos tarp Milano Inter ir Manchester City klubų dėl puolėjo Stevano Jovetičiaus atsidūrė aklavietėje. Klubams nepavyksta susitarti dėl perėjimo sumos, tad Milano klubas gali pradėti dairytis kito puolėjo. (Gazzetta dello Sport)

Roma gynėjas Alessio Romagnoli gali atsidurti Anglijos Premier lygoje poto, kai Roma ir Milan klubams nepavyko susitarti dėl perėjimo sumos.




0 komentarai (-ų):