Artėja pirmasis šio sezono Milano derbis

20:20 Unknown 0 Comments


Pirmasis šio sezono Milano derbis įvyks Kinijoje, kur komandos susikaus Tarp tautiniame Čempionų  taurės turnyre. Rungtynės bus žaidžiamos liepos 25 d. Shenzheno mieste.

Prieš rungtynes buvo pakalbinti abiejų komandų vyriausieji treneriai. Naujasis ,,Milan'' treneris Sinisa Mihajlovičius sako yra pasiruošęs pirmajam savo derbiui šį sezoną ir jį norėtų pradėti pergalę. Paklaustas apie žaidėjus kurie yra siejami su Milano ekipa Mihajlovičius sakė: ,,Ibrahimovičiui durys į Milan klubą visada atviros, jei jis panorės sugrįžti aš jam pats nupirksiu lėktuvo bilietą'' pajuokavo treneris, o apie ,,Roma'' gynėją Romagnoli treneris pasakė: ,,Jei jis paliks romiečius tai tikrai persikels ir žais mūsų klube''. 

Milano ,,Inter'' komandos treneris Roberto Mancini prieš rungtynes negailėjo gerų žodžių ,,Milan'' treneriui: "Jis puikus žmogus ir geras mano draugas, man malonu bus žaisti prieš jo vedama ''Milan'' ekipą''.  Paklaustas apie transferus kurie yra siejami su klubu Mancini nedaug žodžiavo: ,,Mes vis dar aktyviai dirbame ties tuo, prieš ateinantį sezoną norime įsigyti visus norimus žaidėjus, jog turėtume tinkamą sudėtį demonstruoti kokybišką žaidimą" užbaigė treneris.

Planuojamos startinės sudėtys rytojaus rungtynėms:

,,AC Milan'' (4-3-3 išsidėstymas): Abbiati; De Sciglio, Mexès, Paletta, Antonelli; Suso, de Jong, Bonaventura; Honda, Bacca, Matri

,,Inter Milan'' (4-3-1-2 išsidėstymas): Handanović; Dimarco, Murillo, Ranocchia, Montoya; Kondogbia, Kovačić, Brozović; Hernanes; Icardi, Palacio

0 komentarai (-ų):