TOP 10 ,,Premier'' lygos naujokų

15:39 Unknown 0 Comments

Nuotr/skysports.com  
,,Premier'' lygos klubai intensyviai dirba vasaros žaidėjų turguje ir iki jo pabaigos, dar likus daugiau nei mėnesiui, apžvelgiame jau įvykusius žaidėjų perėjimus. Futbolonaujienos.lt Jums pateikia skyssports.com ir whoscored.com žurnalistų apžvalgą, apie geriausius sezono pirkinius lyg šiol. Top 10 žaidėjų sąraše nepamatysime tokių žaidėjų kaip Sterling, Benteke, Milner , nes sąrašas apima tik žaidėjus iš svetur atvykusius į ,,Premier'' lygą.

10. Jose Holebas (Watford.


31 metų Graikijos rinktinės gynėjas. Praėjusį sezoną praleido ,,Roma'' komandoje ir dėl vietos startiniame vienuoliktuke nurungė ne bet ką, o Ashley Cole. Gynėjas svariai prisidėjo prie to jog ,,Roma'' klubas užimtu antrąją vietą Seria A čempionate. Vidutiniškai 2,5 perimto kamuolio per rungtynes.

9. Frankas Tabanou (Swansea City). 


Tai antras kairiojo krašto gynėjas iš trijų šiame dešimtuke. Praėjusį sezoną Tabanou praleido Prancūzijos ,,Saint Etienne'' komandoje. Ir joje pasižymėjo ne tik puikia gynybą bet ir puikiai prisijungdamas prie atakų. Gynėjas atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

8. Indrissa Gueye (Aston Villa).

Nuotr/dailymail.co.uk
Dar vienas ,,Ligue1'' žaidėjas. Į ,,Villa'' atvyko iš ,,Lille'' ekipos ir bandys pakeisti išvykusi Fabiana Delpha. Senegalo rinktinės narys praėjusį sezoną buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas ir per sezoną pelnė 4 įvarčius. 

7. Andre Ayew (Swansea City).

Nuotr/walesonline.co.uk
Dar vienas ,,Swansea'' komandos naujokas, kuris pas ,,gulbes'' atvyko kaip laisvasis agentas. Prieš tai per keturis sezonus praleistus ,,Marseille'' komandoje viso pelnė 41 įvartį, taip pat buvo vienas iš Ganos rinktinės lyderių Pasaulio Čempionatuose.

6. Bastian Schweinsteiger (Manchester United).

Nuotr/skysports.com
Nepaisant to jog traumos praėjusį sezoną kamavo Bastiana Schweinsteigeri jis per 20 ,,Bundeliga'' rungtynių sugebėjo pelnyti 5 įvarčius, atlikti 4 rezultatyvius perdavimus, o perdavimų tikslumas siekė net 87,7 procento. Neabejotinai Pasaulio Čempionas turėtų užkamšyti skyles ,,Manchester United'', aikštės viduryje.

5. Georginio Wijnaldum (Newcastle United)

Nuotr/mirror.co.uk
Beviltišką praėjusi sezoną puolime turėjęs ,,Newcastle'' klubas rimtai pertvarkė komandos puolimą. Į komandą prisiviliojo puolėja Aleksandra Mitrovičiu ir ,,PSV'' klubo atakų dirigentą Georginio Wijnalduma, kuris praėjusiame Olandijos lygos čempionate ne tik dalino perdavimus komandos draugams, bet ir pats pelnė 14 įvarčių taip padėdamas komandai triumfuoti ,,Eredivisie'' čempionate.

4. Dimitri Payet  (West Ham).

Nuotr/express.co.uk
Po puikaus praėjusio sezono ,,Marseille'' komandoje Dimitri Payeta viliojo ne vienas Europos klubas, tačiau jis pasirinko ,,West Ham'' komandą, kuri labai džiaugiasi prisiviliojusi į ,,Premier'' lygą dar vieną Prancūzijos žaidėją, kuris praėjusi sezoną ,,Ligue 1'' čempionate atliko net 17 rezultatyvių perdavimų.

3. Jordan Amavi (Aston Villa).

Nuotr/skysports.com
Vienas geriausių praėjusio sezono Prancūzijos ,,Ligue 1'' žaidėjų tai kairiojo krašto gynėjas Jordanas Amavi, kuris į ,,Villa'' klubą atvyko iš ,,Nice'' komandos. 21 metų gynėjas praėjusį sezoną buvo vienas geriausiu visoje Europoje pagal perimtus kamuolius (305).

2. Roberto Firmino (Liverpool). 

Nuotr/ibtimes.co.uk
Daug kas abejoja dėl žaidėjo perėjimo sumos, kuri siekė 29 mln. svarų sterlingų, bet niekas negali suabejoti žaidėjo talentų, praėjusį sezoną ,,Bundesliga'' čempionate pelnė 17 įvarčių ir buvo vienas geriausiu ,,Bundesliga'' žaidėjų. Ateinantį sezoną ,,Liverpool'' fanus turėtų džiuginti Braziliškas tandemas Cautinho ir Firmino.

1. Memphis Depay (Manchester United).

Nuotr/metro.co.uk
Žaidėjas yra laikomas vienu iš perspektyviausių Pasaulyje. Praėjusį sezoną buvo tikras lyderis ,,PSV'' komandoje ir Olandijos čempionate sugebėjo pelnyti net 34 įvarčius. Žaidėjas greitas, staigus, puikiai valdo kamuolį, o žinant jog komandą treniruoja Louis van Gaalas, ateinantį sezoną turėtų puikiai atrodyti ir ,,Premier'' lygoje.












0 komentarai (-ų):