Vakarinė spaudos apžvalga liepos 28d.

22:03 Unknown 0 Comments



Nuotr/express.co.uk

,,Tottenham'' puolėjas Emmanuelis Adebayoras šiuo metu yra ,,Aston Villa'' treniruočių bazėje, kur sieks sėkmingai praeiti medicininę sveikatos patikrą. Tai būtų jau aštuntas ,,Villos'' naujokas šią vasarą. (Sky Source)

Buvęs ,,Arsenal'' saugas Abou Diaby patvirtino jog sugrįžta rungtyniauti į Prancūzija Marseille,,Olympique'' komanda. 

,,Celtic'' komandos treneris Ronny Deila dar kartą patvirtino jog savo komandos gretose sieks išlaikyti gynėją Virgila van Dijka, kurio domisi keletas ,,Premier'' lygos klubu. 

,,Aston Villa'' klubą papildė ,,Cordoba'' gynėjas Jose Angel Crespo. 28 metų ispanas su klubu sudarė 3 metų sutartį.

,,Liverpool'' gynėjas Andre Wisdomas ateinantį sezoną praleis ,,Norwich'' komandoje. Jau artimiausiu metu bus paskelbta jog gynėjas nuomos pagrindais keliasi pas ,,Kanarėles''.(Sky sources)

,,AC Milan'' klubas atmetė ,,Newcastle'' komandos pasiūlymą už puolėją M'Baye Nianga.(Newcastle Chronicle)

,,Aston Villa'' klubas savo gerbėjus nustebins dar vienu pirkiniu. Šį kart komandą už 10 mln. eurų papildys ,,Nantes'' saugas Jordanas Veretoutas. (Birmingham Mail)

,,Chelsea'' treneris Jose Mourinho savo komandoje nori matyti ,,Galatasaray'' komandos kairiojo krašto gynėja Alexa Tellesa. 22 metų brazilas pakeistų išvykusi savo tautietį Filipe Luisa. (Daily Mail)

,,Anderlecht'' susitarė su Romos,,Lazio'' klubu dėl Stefano Okakos įsigijimo. (rscanderleht)

Seria A naujokai ,,Carpi'' klubas į savo gretas bandys suvilioti ,,Liverpool'' puolėją Fabio Borini. (Sky Italia)

,,Realsociedad' papildys Brazilijos puolėjas Jonathas, kuris komandoje oficialiai pristatytas bus jau šiandien. (LigaBBVA)
,,Sevilla'' klubas pateikė 6mln. eurų pasiūlymą ,,Anderlecht'' ekipai už 21 metų saugą Denni Praeta, tačiau ,,Anderlecht'' tokį pasiūlymą iškarto atmetė pareikšdami jog tai juokinga suma už tokį žaidėją.

,,West Brom'' klubas vis dar nori savo gretose matyti ,,Liverpool'' puolėją Rickie Lamberta. (Skysports)
Stevanas Jovetičius yra Milane, kur atlieka medicininį sveikatos patikrinimą ,,Inter'' ekipoje.

Miuncheno "Bayern" oficialiai pranešė, kad pasirašė sutartį su Turino "Juventus" saugu Arturo Vidaliu. Antradienį 28 metų čilietis sėkmingai perėjo medicininę apžiūrą ir padėjo parašą ant 4 metų sutarties. Perėjimo suma 40mln. eurų,o per sezoną žaidėjas uždirbs 10 mln. eurų

Turino ,,Juventus'' klubo centro gynėjas Leonardo Bonucci pratęsė sutartį su klubu iki 2020 metų.

Madrido,,Atletico'' klubas po metų pertraukos, susigrąžino savo kairiojo krašto gynėją Felipe Luisa. ,,Atletico'' Luisa susigrąžino už 16 mln. eurų ir pasirašė 4 metų sutartį.

0 komentarai (-ų):