Vakarinė spaudos apžvalga liepos 27d.

00:36 Unknown 0 Comments


Nuotr/impactmonrealtwitter

Didier Drogba žais ,,MLS'' lygoje . Tačiau ne Čikagos ,,Fire'' ekipoje kaip buvo manyta, o Kanados Monrealio ,,Impact'' klube.

,,Marseille'' klubas oficialiai paskelbė jog jų komanda papildė Ispanijos gynėjas Javi Manquillo, kuri vienam sezonui išsinuomavo iš ,,Atletico Madrid'' komandos.(FC Marseille Olympique)

,,Lyon'' komanda į savo gretas nori pakviesti laisvuoju agentu tapusi Alberto Aquilani. (Sky Italia)

,,Stoke'' patvirtino jog įsigijo buvusi ,,Barcelona'' žaidėją Ibrahimą Afellayu,žaidėjas ,,Premier'' lygos klubą papildė kaip laisvasis agentas.

,,Marseille Olympique'' treneris  Macelo Bielsa savo komandoje norėtų Čilės rinktinės puolėją Eduardo Vargasa. (La Provence)

,,Aston Villa'' šiandien oficialiai paskelbė jog įsigijo Jordana Ayew, su kuriuo pasirašė 5 metų sutartį.
Nuotr/Aston Villa FC
Buvęs ,,Chelsea'' ir ,,Manchester City'' krašto puolėjas Shaun Wright-Phillipsas savo karjerą pratęs ,,New York Red Bulls'' komandoje.
Nuotr/marca.com
,,Watford'' ekipa ir toliau stiprinasi. Šį kart komanda prisiviliojo ,,AZ Alkmaar'' komandos jaunąjį puolėją Stevena Berghuisa. Su žaidėju buvo sudaryta 4 metų sutartis, o perėjimo suma siekė 4.6 mln. svarų sterlingų.
Nuotr/Watfordfc.com
Į ,,Sunderland'' komandos akiratį pateko ,,Tottenham'' saugas Moussa Dembele, kurie dairosi pasistiprinimo aikštės viduryje. (Newcastle Chronicle)

,,West Brom'' ekipa artėja prie susitarimo pabaigos su ,,Wolverhampton'' komanda dėl atakuojančio saugo Bakary Sako įsigijimo. (Sky source)

0 komentarai (-ų):