Vakarinė spaudos apžvalga liepos 26d.

23:00 Unknown 0 Comments

Nuotr/skysports.com
Į ,,Arsenal'' puolėją Danny Welbecka nusitaikė Stambulo,,Besiktas'' ekipa, kuri anglą norėtų matyti komandoje, vietoje išvykusio Demba Ba. (Daily Star)
 
,,Fiorentina'' klubas artėjas prie susitarimo su ,,Tottenham'' ekipa dėl gynėjo Vlado Chiricheso nuomos vienam sezonui. (Sky Sport Italia)

,,Premier'' lygos naujokas ,,Bournemouth'' klubas dar labiau norėtų sustiprinti savo gretas ir pateikė 3 mln. svarų sterlingų pasiūlymą ,,QPR'' komandai už puolėją Juniora Hoiletta. (Sunday Mirror)

,,PSG'' sauga Thiago Motta tikisi dar šią vasarą persikelti į ,,Atletico Madrid'' klubą. (L'Equipe)

Fabio Borini karjera ,,Liverpool'' ekipoje artėja prie pabaigos. Raudonieji sutiktų savo puolėją parduodi, kuriuo domisi ,,Aston Villa'' ir ,,Leicester City'' komandos. (Sun on Sunday)

Milano,,Inter'' norėtų dar vieno ,,Manchester City'' žaidėjo. Milaniečiai atidžiai stebi Gaelio Clichy situacija klube. (Corriere dello Sport)

Jei komandą paliks Kevinas Mirallas ,,Everton'' klubas jį pakeisti norėtų ,,Sporting Lisbon'' krašto puolėjų Diego Capelu. (Sunday Express)

,,Bayern Munich'' treneris Pepas Guardiola savo komandoje norėtų matyti buvusi auklėtinį ,,Barcelona'' komandoje Adama Traore ir už jį nepagailėtų 15 mln. eurų. (Radio station RAC1)

Oficialu: ,,Newcastle'' gretas papildė ,,Anderlecht'' gynėjas Chancel Mbemba.

,,Benfica'' ekipa savo komandoje norėtų matyti Italijos puolėją Dani Osvaldo.(A Bola)

Dortmundo „Borussia“ klubas nori į savo gretas prisivilioti Londono „Tottenham“ komandos puolėją Roberto Soldado. Už ispaną vokiečiai ketina pakloti 12 milijonų eurų (Sport Mediaset).

„Porto“ ekipa ruošiasi už 17 milijonų eurų įsigyti Donecko „Šachtar“ komandos krašto saugą Bernardą (A Bola).





0 komentarai (-ų):